05/12/13

Σκότωσαν την Σάρα




Οι δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις από τα βρωμερά ρουθούνια των σαμαροβενιζελων και σια μαζι με τη δικη μας παθητικότητα. Σκοτωσαν την Σάρα, ενα 13χρονο κοριτσάκι μετανάστρια απο την Σερβία.

Η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα εδω και τρεις μήνες στο σπιτι που έμεναν στη Θεσσαλονίκη, γιατι η άνεργη μανα δεν ειχε να πληρώσει. Μαλλον θα χρωσταγε τιποτα εκατομμύρια. Γιατι αν χρωσταγε "μονο", 500.000 ευρω όπως η ΝΔ θα της εκαναν πιστωση. Πως αλλιως θα ζεσταίνουν τα παχυδερμα το λιπος τους.

Συνελήφθη λεει η μητερα ως υπεύθυνη γιατι δεν γνωριζε ότι οι αναθυμιάσεις είναι θανατηφόρες. Ενω οι ελληνες που ''γνωρίζουν" ποσους τόνους δηλητηριωδες αερια παράγουν εδω και τρία χρονια οι μνημονιακές κυβερνήσεις τους, τις διατηρουν σε φουλ παραγωγή μη τυχόν και πάθουν στερητικό σύνδρομο.

Ντροπή ρε!
_________________________

Η μικρή 13χρονη πλήρωσε με την ίδια της τη ζωή τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες στην Ελλάδα από τις μνημονιακές πολιτικές. Με κομμένο το ρεύμα, μάνα και κόρη αναγκάστηκαν να ανάψουν ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι για να ζεσταθούν, με αποτέλεσμα το άτυχο κοριτσάκι να δηλητηριαστεί από τις αναθυμιάσεις
Περισσοτερα εδω:


6 commenti:

  1. Δεν σκότωσαν την Σάρα μόνο, κάθε μέρα εδώ και δυο χρόνια σκοτώνουν χιλιάδες παιδιά Velvet, χιλιάδες συνταξιούχους και μη … το ρεύμα είναι κομμένο σε χιλιάδες σπίτια, τα παιδιά δεν έχουν να φάνε, να διαβάσουν , να ζήσουν … ακόμα και η πρόνοια κόπηκε από ηλικιωμένους, μικρά ευτελή επιδόματα που τους έδιναν στοιχειώδη αξιοπρέπεια, κάτι να βάλουν στο στόμα τους… ακόμα και η αλληλεγγύη σε λίγο δεν θα έχει κανένα νόημα… πώς να δώσεις όταν δεν έχεις και μόνο εκείνος που δεν έχει καταλαβαίνει τον άλλον που δεν έχει κι όχι εκείνος που βγάζει αποφάσεις μέσα από ζεστά γραφεία, ακριβές λιμουζίνες, παρατρεχάμενους και οσφυοκάμπτες .
    Χιλιάδες παιδιά πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο και εδώ στην μικρή μας χώρα πόσοι έχουν πεθάνει από το κρύο, την έλλειψη τροφής, την έλλειψη περίθαλψης και πόσοι ακόμα θα πεθάνουν; Πολλοί γιατί αυτό λέει το σχέδιο εξόντωσης μιας χώρας.
    Και τα κανάλια μιλάνε για το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ, μακιγιάζ, ρεβεγιόν και δεν συμμαζεύεται…
    Ντροπή;
    Τι είναι αυτό; Αστειευόμαστε;
    Ντροπή και φιλότιμο υπάρχει στους έχοντες και κατέχοντες;
    Αν υπήρχε θα έλεγαν αλήθειες , θα έπρατταν με φιλότιμο και θα είχαμε μια χώρα περήφανη κι όχι μια χώρα στους θαλάμους αερίων του Νταχάου.
    Σε μια άλλη ζωή ίσως μάθουμε και την ντροπή.

    RispondiElimina
  2. Ουαί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    φιλί σε σένα

    RispondiElimina
  3. Πρέπει να τους σταματήσουμε.......δεν πάει άλλο.

    RispondiElimina
  4. Πραγματικά ντροπή...

    RispondiElimina
  5. Η ψυχούλα της Σαρας σας ευχαριστεί πολυ, που περασατε...

    RispondiElimina