25/01/17

Γιατι οι αλλοι ηταν καλυτεροι



Η ελπιδα ερχεται, πρωτη φορα αριστερα, ειμαστε καθε λεξη του συνταγματος, προγραμμα θεσ/νικης, καταργουμε τον ενφια, τις γραβατες τα παπιγιον, κατωτατος μισθος 751 ακριβως, αφορολογητο στις δωδεκα χιλιαδες, αυξανουμε το εκας, κανενα σπιτι σε χερι τραπεζιτη, δεν πληρωνω δεν πληρωνω γενικα, με ζουρναδες και νταουλια, μνημονια τελος, σκιζω μνημονια μ' ενα αρθρο κι ενα νομοθα μας παρακαλανε να μας δανεισουν, ουτε μια στο εκατομμυριο, γκοου-μπακ μερκελ, σεντερ-μπακ σοιμπλε, εξω η τροικα μεσα οι θεσμοι, περηφανη διαπραγματευση, δημιουργικη ασαφεια, γουαου μπαρουφακης, κοστος ογδοντα εξη δις, καπιταλ κοντρολ, ντου στο νομισματοκοπειο, λαφαζανωφ, παραλληλο νομισμα, δραχμη, συνιστωσες, εναλλακτικοι δρομοι, τουριστικοι προορισμοι, ρωσια, κινα, βενεζουελα, σχεδιο ΑΒ, και του πουλιου το γαλα, μειωση χρεους, γερμανικες αποζημιωσεις, επιτροπες αληθειας και ψεμματος, ζωη, δημοψηφισμα παρωδια, κωλοτουμπα, δεκαεφταωρη μαχη, ερπης, τριτο μνημονιο, απατες και αυταπατες, δεν ειπα εγω οτι σκιζονται τα μνημονια με ενα αρθρο, εξω το ΔΝΤ, μεσα το ΔΝΤ, μολων λαβε, υπερταμειο, λιμανια, cosco, εληνικο, περιφερειακα αεροδρομια, ΟΣΕ, ενενηνταενια χρονια υποθηκευσης, με σκουρλετη καθαριζουν οι σκουριες, γιατι σαν τη χαλκιδικη δεν εχει, το αιγαιο δεν εχει συνορα, εχει μυτιληνη και λεσβο, εχουμε προσφυγες επενδυτες, προσφυγες που λιαζονται στη ομονοια, hot-spots κοντα στη φυση, αλληλεγγυους ενα σωρο, ηθικο πλεονεκτημα, καταργηση προνομιων, διορισμενους μετακλητους, συμβουλους συγγενεις, αριστεια και αναξιοκρατια, καρανικες και σχολη χιλλ, γιατι οι αλλοι ηταν καλυτεροι, να μη λεμε ψεμματα στο κοσμο, αν εδινα υποσχεσεις που δεν τηρουσα θα ημουν αναξιοπιστος, ειμαστε εναντια στη διαπλοκη, εγγυομαστε την αντικειμενικη ενημερωση, με βοσκοτοπια καλογριτσας, γατες ιμαλαιων, φυστικια αιγινης, αν στις 25 γεναρη ειχαμε χασει τις εκλογες τι θα γινοταν σημερα στη χωρα, δυο χρονια κοντα σας με το ιδιο επιτυχημενο σχημα και προγραμμα, συνεχιζουμε ακαθεκτοι προς τα πισω, προσδεθειτε γερα.
(V)

_____________
Εμείς γιατί κοίταξε στην εεε στην αρχή, "δεν θελαμε" ούτε, ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν να ακούσ... για να καν.. για να γίνει αυτόοο το "μνημονιο" αλλα ύσ.. μόλις, μόλις όπως είπαμε "να το σκισουμε" οτι αυτό εμεις δεν καναμε... θέλαμε, "διαπραγματευση" και αυτοί είπανε, όχι λεει θέλουμε να γίνει. Και εμείς μετα είπαμε οτι λέμε, δδεε, λέμε, δδεε θα γίνει, θααα κανει, γίνει αυτό πάλι νεοσ.. νεοσ.. διατιτ... για να ορισ..., για να, για να αυτο ξαναγίνει πάλι το "μνημονιο". Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο.
(προεδρος δεκαπενταμελους) 


6 commenti:

  1. Σκουραίνουν τα πράγματα V
    Σκουραίνουν και φοβίζουν
    Κάποιοι παραμονεύουν στη γωνία
    ντυμένοι μελανοχίτωνες


    RispondiElimina
    Risposte
    1. Δεν ξερω αν ειναι πιο επικινδυνοι οι μαυροι από τους κοκκινους. Γιατι εγω βλεπω ηδη ένα εθνικολαικιστικο μορφωμα να κυριαρχει και να υπονομευει τη δημοκρατια. Μια νεα διεφθαρμένη διαπλεκομενη εξουσια που στοχοποιει κάθε πολιτικο αντιπαλο και οποιον μπαινει εμποδιο στο δρομο της κατηγορωντας τον γερμανοφιλο και προδοτη. Προσπαθουν να φιμωσουν κάθε αντιθετη φωνη, κλεινωντας καναλια και εφημεριδες με αντισυνταγματικες διαδικασιες. Φτιαχνουν ένα στρατο διορισμενων και εξαρτημενων και εξυπηρετουν κρατικοδιαιτους φιλους επιχειρηματιες. Εντωμεταξυ η οικονομια καταρεει τα λεφτα τελειωνουν κι αυτοι γιορταζουν την επετειο εξαπατησης των πολιτων. Τελικα τα νταουλια θα βαρεσουν για τον δικο μας χορο του Ζαλόγγου.

      Elimina
  2. Εξοχος. Υπέροχο (δυστυχώς).

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Ναι δυστυχως. Τα πραγματα χειροτερευουν καθε μερα με αυτο το τσιρκο που μπλεξαμε. Δεν ξερω αν ειναι τοσο ανικανοι οπως δειχνουν η ακολουθουν τις απηρχαιωμενες ιδεοληπτικες τους φαντασιωσεις. Ειναι γεγονος οτι οδηγουμαστε στη καταστροφη.

      Elimina
  3. Αιχμηρά παραλληλίζω το μεγάλο "Σας την έφερα":
    Θα χε πλάκα 2.500 χρόνια να πιστεύουμε σ ένα Θεό που υπόσχεται Σωτηρία, και σαν πεθάνουμε να διαπιστώσουν πως......δεν υπάρχει ο πολυπόθητος Παράδεισος, ούτε κι η Κόλαση, στην οποία έτρεμε η Ψυχή μας μη βρεθούμε!!


    Τότε η "προδοσία" του Τσιπρα θα μοιάζει παιδικό αστείο!!!!

    :))

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Ο Θεος όπως εγω τον φανταζομαι δεν υποσχεται καμια σωτηρια σε κανεναν. Σιγα μη ασχοληθει ο Θεος με τις φοβιες του ανθρωπου. Είναι η εγωιστικη φυση του ανθρωπου που εχει αναγκη να πιστευει κατι τετοιο. Όμως το παιδικο αστειο του κάθε ηγετίσκου τσιπρα σ αυτή τη ζωη το πληρωνουμε ακριβα, γιατι αναμεσα στα αλλα, μας κλεβει τις ομορφιες του γηινου τουτου παραδεισου.

      Elimina