24/05/24

Cinque ragazze martiri / Πέντε μαρτυρικά κορίτσια




C’è un video recentemente diffuso che si riferisce alla mattina del 7 ottobre 2023, poche ore dopo l’inizio del massacro di 1.200 innocenti giovanni nel sud di Israele dai terroristi di Hamas.
Si vedono cinque ragazze ferite, insanguinate e picchiate dai mostri di Hamas, inchiodate al muro, con gli occhi pieni di terrore, minacciate di stupro e la frase che qualcuno dice: «Ecco, queste sono le ragazze che possono rimanere incinte.»
I genitori di Liri Albag, 19, Naama Levy, 19, Daniela Gilboa, 20, Agam Berger, 19, e Karina Ariev, 19, hanno preso la dolorosa decisione di pubblicare il video perché le loro figlie, le cinque donne più giovani, sono tenute in ostaggio a Gaza da Hamas per più di 230 giorni.
Attualmente sono 125 gli ostaggi tenuti da Hamas a Gaza.
------------------------
Υπάρχει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα και αναφέρεται στο πρωινό της 7ης Οκτωβρίου, 2023, λίγες ώρες μετά την έναρξη της σφαγής 1.200 αθώων νέων παιδιών στο νότιο Ισραήλ από τους παλαιστίνιους τρομοκράτες της  Χαμάς.
Δείχνει πέντε τραυματισμένα και αιμόφυρτα κορίτσια, χτυπημένα από τα τέρατα της Χαμάς, κολλημένα σε έναν τοίχο, με μάτια γεμάτα τρομο να απειλούνται με βιασμό και τη φράση που ακούγεται καποιος να λεει: «Εδώ, αυτά είναι τα κορίτσια που μπορούν να μείνουν έγκυες»
Οι γονείς της Liri Albag, 19, Naama Levy, 19, Daniela Gilboa, 20, Agam Berger, 19, και Karina Ariev, 19, πήραν την οδυνηρή απόφαση να δημοσιεύσουν το βίντεο επειδή οι κόρες τους, οι πέντε νεότερες γυναίκες, κρατούνται ακόμη όμηροι στη Γαζα, απο την Χαμάς για περισσότερο από 230 ημέρες.
Μεχρι τωρα υπάρχουν 125 όμηροι που κρατά η Χαμάς στη Γάζα.

4 commenti:

  1. Δε θα ψάξω για το συγκεκριμένο βίντεο, δε θα το άντεχα να το δω ως εικόνα και μόνο ως σκέψη ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΑ. Μόνο να προσευχηθώ μπορώ για αυτά τα κορίτσια.

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Δεν θα το συνιστουσα. Ουτε εγω δεν θελησα να το δω. Ειναι σκληρες εικονες που θα στοιχειωνουν οσους δικαιολογουν τις φρικτες πραξεις βιας της χαμας.

      Elimina
  2. Είναι λυπηρό το πως πολύς κόσμος, διεθνώς, κλαίει για τους λεγόμενους «Παλαιστίνιους» τους οποίους χρησιμοποιούν και η Χαμάς και οι γείτονες Άραβες σαν δολώματα για την κοινή γνώμη εναντίων του Ισραήλ, και έχει εντελώς αδιαφορήσει για τα ακραία εγκλήματα της Χαμάς στις 7/10/23, και τις επί δεκαετίες ρουκέτες κατά του Ισραήλ από την Γκάζα. Αναμφίβολα ο Νετανιάχου κρατά την εξουσία και τον πόλεμο χωρίς τέλος για να αποφύγει την δικαιοσύνη σχετικά με υποθέσεις των τελευταίων πολλών χρόνων, και γίνονται μεγάλες διαδηλώσεις Ισραηλινών πολιτών για να τον βγάλουν από την εξουσία, όμως ο διεθνής αγράμματος αντισημιτισμός δεν κάνει διακρίσεις και σφυρίζει αδιάφορα όσον αφορά τα εγκλήματα της Χαμάς. Οι πρώτοι που πέφτουν στην παγίδα παραπληροφόρησης του αντισημιτισμού είναι τα νέα παιδιά που διαβάζουν την λεγόμενη κοινωνική δικτύωση και χάβουν ότι τους σερβίρουν.

    RispondiElimina
  3. Ολοι γωριζουν οτι η Χαμας διοικει δικτατορικα εδω και 18 χρονια και εχει μετατρεψει υπογεια σχολειων και νοσοκομειων σε βασεις για εκτοξευση ρουκετων και χρησιμοποιει τα παιδια ως ασπιδες.
    Ολες αυτες οι ευαισθητες ψυχουλες, μηπως διαμαρτυρηθηκαν ποτε? .Οχι βεβαια.
    Τωρα υποκριτικα χυνουν κροκοδειλια δακρυα υποστηριζοντας τους παλαιστινιους και καταδικαζοντας το Ισραηλ. Δεν το κάνουν ομως γιατι πονανε τους Παλαιστίνιους. Αντιθετα επειδη μισουν και δεν χωνευουν το Ισραήλ.
    Εχω υποστηριξει και εχω γραψει εδω για τους Παλαιστινιους στο παρελθόν. Ομως μετα τη τρομοκρατικη επιθεση της 10 Οκτωβρη και την αγρια σφαγη αθωων παιδιων αλλαξα γνωμη. Καταλαβα οτι η επιβιωση του Ισραηλ ειναι και δικη μου επιβιωση.

    RispondiElimina