30/06/18

Για μια χουφτα...ευρω




Τελικα το ειδαμε κι αυτο. Ποσο αποτιμάται η αξια της ανθρωπινης ψυχης σημερα επι αριστερας με το "ηθικο πλεονεκτημα". Ανθρωποι που δηλωνουν αριστεροί με "ευαισθησιες" να κανουν εμποριο ψυχων για μερικα ευρωπουλα. Αφου η αριστεροδεξια μας κυβερνηση με την πολιτικη των ανοικτων συνορων δεν τα καταφερε να τους ανταλλαξει με το χρεος οπως αρχικα ηλπιζε τωρα συμφώνησε λεει ο πολυεύσπλαχνος να δεχτει πισω μερικες χιλιαδες μεταναστες-επενδυτες από εκεινους ξερετε που ενω λιαζονταν στην πλατεια ομονοιας ως δια μαγειας εξαφανιζονταν και ξαναεμφανιζονταν παλι στην Ευρωπη. 
Και  αφου εντωμεταξυ προηγηθηκε το ξεσκαρτάρισμα της αλλης "φιλανθρωπου" ευσεβους μανταμ Μερκελ μας ξαναστελνει πισω οτι απομεινε πακετο να τους μαντρωσουμε (μην μας φυγουν παλι) σε στρατοπεδα συγκεντρωσης (hot-spot αγγλιστι) σορρυ λαθος «επενδυτικά κεντρα» τα λενε, σε πεντε νησια του Αιγαιου, παιρνοντας λεει η κυβερνηση μας ως κερδος εξη μηνες παραταση να μην αυξηθει ο ΦΠΑ εως το τελος του 2018. 
Επιχειρείται δηλαδη μια εξευτελιστικη συναλλαγη ανθρωπινων ψυχων για μερικες μοναδες ΦΠΑ, που σημαινει πληρης εκμεταλλευση των προσφυγων για πολιτικα και οικονομικα ωφελη. Κι ολα αυτα επειτα απο σοβαρη διαπραγματευση απο το αστερι μας, (του ναι σε ολα), με εκεινο το μονιμως χαζοχαρούμενο ηλιθιωδες χαμογελο της αυταπατης. 
Αλλη μια ακομη εθνικη επιτυχια στο αριστερο βιογραφικο του μετα απο εκεινη του Μακεδονικου που ξεπουλησε την ιστορια της Μακεδονιας για να παρει δεκαετη επιμηκυνση χρεους και μια γραβατα. Παντως πρεπει να το παραδεχθουμε ότι αυτος ο ανθρωπος δεν γυριζει ποτε με αδεια χερια. Αριστερος ανθρωπισμος κι αλληλεγγύη με το αζημιωτο δηλαδη. Όχι παιζουμε. 
(V)


Nessun commento:

Posta un commento