26/07/18

Αιδώς αχρείοι.



Η αθλιότητα των κυβερνώντων απέναντι στους πυρόπληκτους είναι απερίγραπτη. Αφου πρώτα σαν κράτος αδιαφορώ για τις συνθήκες που ζεις και αναπνέεις (παράνομα η νόμιμα) σε αφήνω καίγεσαι και έρχομαι στη συνέχεια πάνω στα αποκαΐδια που ακόμα καπνίζουν να κατηγορήσω τα απανθρακωμένα θύματα ότι φταίνε τα ίδια που κάηκαν. Τόση αναισθησία. 

Αντί να αναλάβω τις ευθύνες γιατι δεν μπόρεσα να οργανώσω εγκαίρως και να εξασφαλίσω την ασφάλεια των πολιτών μου ακριβώς την ωρα που μετράμε ακόμα θύματα πάνω στις στάχτες, κάνω αυτό που γνωρίζω χρόνια τώρα, τάζω διορισμό (στους εναπομείναντες συγγενείς) για να γραπωθώ λίγο ακόμα στην εξουσία. Εξαγοράζω με μια θεσούλα στο δημόσιο τη σιωπή και τη συνείδηση σου, εξευτελίζοντας ακόμα περισσότερο την κάθε σου αξιοπρέπεια.

Όχι "κύριοι", η ολοκληρωτική καταστροφή που συντελέσθει στο Μάτι είναι αποτέλεσμα της δικής σας και μόνο εγκληματικής αμέλειας. Ενος διαλυμένου κρατικού μηχανισμού που ηγείσθε και μιας ανύπαρκτης κεντρικής διοίκησης που αποδείχτηκε εντελώς ανίκανη και άχρηστη. Ενω θα έπρεπε να σιωπήσετε, να παραιτηθείτε, η τουλάχιστον να ζητήσετε συγγνώμη, φτάνετε στην απόλυτη χυδαιότητα: να κατηγορείτε τα θύματα και να κάνετε εμπόριο νεκρών. Ντροπή σας, αιδώς αχρείοι.
(V)


Nessun commento:

Posta un commento